Thieaudio Legacy 4 Review – Headfonia beoordelingen

Vandaag nemen we de Thieaudio Legacy 4 hybride universele IEM van $ 195 onder de loep.

Disclaimer: De Thieaudio Legacy 4 is aan mij verstrekt door Linsoul. Ik heb de douaneheffingen voor de IEM gedekt.

Betaalbare prijs is de sleutel

Ook al geniet ik van super high-end speelgoed zoals ik het van tijd tot tijd ervaar, schrijf ik nog steeds graag over budgetuitrusting. De reden hiervoor is simpelweg omdat ze veel mensen in staat stellen om goed geluid te ervaren. Dus als ik bedrijven zie aandringen om de prijzen lager te krijgen dan normaal, waardeer ik ze vooral (als het geluid goed is natuurlijk). Deze IEM is er een die goed presteert voor een lagere prijs. Als u kijkt naar de gemiddelde prijsklasse op de IEM-markt, begrijpt u wat ik bedoel.

Over wie?

Thieaudio is gewoon een ander mysterieus Chi-Fi-merk waar ik geen idee van heb. Toen ik de Phantom-recensie aan het schrijven was, kon ik geen bedrijfswebsite en geen enkele informatie vinden. Nu hebben ze een gevestigde website hier. Hoewel het wat werk nodig heeft, weet ik zeker dat ze het zullen verbeteren. Ik weet alleen dat het merk in 2019 is opgericht als onderdeel van Linsoul.

Thieaudio Legacy 4

Thieaudio Phantom recensie

Over Legacy 4

De Thieaudio Legacy 4 is een hybride universele monitor. Het maakt gebruik van een 8 mm poly-membraan dynamische driver samen met 3BA-drivers. De Legacy 4 heeft een 3-weg crossover-netwerk en maakt ook gebruik van een afstemmechanisme met 2 schakelaars. Het is gepositioneerd tussen Legacy 3 en 5, en dat is ook het geval voor de geluidsafdeling.

Hier zijn de specificaties:

Frequentiebereik: 20Hz-20KHz
Monitorstekker: 3,5 mm
Connector: 0,78 mm 2PIN
Gevoeligheid: 108 ± 0,5db
Impedantie: 9,4 Ω
Geluidsisolatie: 26dB
Afneembare kabel: 120 cm

Thieaudio Legacy 4

Thieaudio Legacy 4

Algehele ervaring

Voor zijn prijs heeft de Legacy 4 een uitstekend pakket en biedt het een geweldige unboxing-ervaring. Zodra u de tas met ritssluiting opent, wordt u verwelkomd met de oordopjes, 6 paar siliconen tips en een zeer royale draagtas. De koffer zelf is van hoge kwaliteit met beschermd schuim aan de binnenkant. Het feit dat je de grote koffer, waarin alle inhoud op zichzelf staat, voor andere doeleinden kunt gebruiken, is geweldig.

De bouwkwaliteit is in deze markt boven de maat voor een budget als dit. De IEM ziet er erg schoon, netjes en premium uit. Hoewel de binnenkant van de schaal zwart is geverfd, kun je de binnenkant onder wat licht zien. Ik kan zeggen dat de IEM van binnen mooi verpakt en ook schoon is. De afstemschakelaars voelen ook erg prettig aan en de baspoort is prachtig gesneden. De nozzles sluiten naadloos aan op de schalen. Alles is hier mooi en schoon zonder zorgen over de bouwkwaliteit.

Thieaudio Legacy 4

De Legacy 4 heeft ook een geweldig ontwerp. Het voorpaneel is echt kleurrijk en heeft een wervelend ontwerp. Ik wou dat dit ontwerp eigenlijk op de hele schaal zelf zat. Dat zou er geweldig uitgezien hebben, maar het is nog steeds heel erg leuk. Hoewel Kinera onlangs de lat hoog legt op die afdeling. Ik vond de witgekleurde kabel van deze echter leuk en hij maakt het ontwerp van de IEM perfect af. Ik heb wel eens kritiek op de kabelselecties door bedrijven, maar ik geef deze in dat opzicht 10 op 10.

De pasvorm is uitstekend en de IEM heeft een kleine voetafdruk en is eigenlijk heel dun. Het steekt dus niet uit je oren en dat zorgt voor een zeer comfortabele beleving. De meegeleverde tips werken erg goed, maar om uw ervaring te verbeteren, kunt u altijd wat schuimen, SpinFit-tips of de nieuwe en populaire Xelastec-tips proberen. Tip-rollen is je vriend.

Pagina 2 – Geluid

Pagina 3 – Technische prestaties, vergelijkingen en conclusies

FacebooktwitterredditPinterestLinkedInmail

CreditSource link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Audiograbber
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0