Welke headsets gebruiken professionele gamers bedraad of draadloos?

Het debat over bedrade headsets en draadloze headsets is altijd aan de gang. De meeste gamers raken in de war tussen deze typen, dus ze konden niet beslissen welke ze moesten kiezen. Er zijn veel aspecten en functies die concluderen of de headset geschikt is voor wat u gaat doen of niet.

We hebben allemaal verschillende voorkeuren en voorkeuren, dus we kiezen wat het beste voor ons is. Dat is de enige reden waarom het debat over deze twee typen nooit zal eindigen! Maar wanneer de vraag opduikt, welke headsets gebruiken “Pro” -gamers, wordt de situatie een beetje lastig. We hebben allemaal professionele spelers gezien die draadloze headsets gebruikten, evenals de bedrade headsets. Dus hoe kun je dat bepalen? Dat zoeken we uit!

Hoe kom je erachter welk type headset het beste bij jou past?

Het eerste dat hier moet worden opgemerkt, is dat de meeste professionele spelers de specificaties en functies van de headsets bekijken in plaats van de connectiviteit. Het zou dus helpen als u zich ook meer op de functies concentreert, bij voorkeur het verbindingstype, om betere resultaten te krijgen. Laten we echter kijken welk type het beste bij u past!

1- Waarom kiezen voor draadloze headsets!

De enige reden om voor draadloze headsets te gaan, is dat ze de gebruikers de beste draagbaarheid bieden. U kunt de headsets ongetwijfeld overal mee naartoe nemen zonder gedoe met kabels. Dankzij draadloze technologie is het gemakkelijker om verbinding te maken met apparaten met minder poorten, zoals mobiele telefoons.

Bovendien kunnen draadloze headsets u er tijdens het uitgaan goed uitzien en hoeft u zich geen zorgen te maken over kabels. U kunt veel verschillende draadloze headsets vinden, zoals draadloze surround-sound gaming-headsets en de stereo surround sound gaming-headset. Het hangt alleen af ​​van uw voorkeuren om er een te kiezen. Dus als je meer een zwervende persoon bent die graag af en toe hier en daar naartoe gaat, dan is het zeker het beste om een ​​geweldige draadloze gamingheadset te kiezen!

2- Waarom kiezen voor bedrade headsets!

Als je gemoedsrust wilt en jezelf wilt behoeden voor het gedoe van batterijproblemen, dan zou je voor je behoeften bedrade gaming-headsets moeten aanschaffen. Je zult problemen met de bedrading onder ogen moeten zien, maar er zullen op elk moment geen problemen zijn met het leeglopen van de batterij tijdens het spel of met oplaadproblemen.

Het beste is dat bedrade gaming-headsets relatief goedkoper zijn dan draadloze, en je kunt er een pakken. De meeste gaming-merken bedenken de nieuwste en nieuwe varianten voor de bedrade headsets vanwege de toenemende eisen en geweldige functies binnen een beperkt budget. Maar er is altijd het probleem van het breken van de koptelefoonkabel, toch?

Dus de conclusie is dat er aan elke kant voor- en nadelen zijn, en je moet gaan voor wat het beste bij je past. Er is niet zoiets als “beste” in de connectiviteitstypes, en u zou er zonder zorgen voor moeten gaan als u uw voorkeuren hebt gecontroleerd, dat wil zeggen!

Welke extra functies moet je inchecken in een gamingheadset?

Hier is het gedeelte waar we kunnen zeggen welke functies “Pro” -gamers zoeken bij het kopen van een gamingheadset. Laten we een kijkje nemen en kijken waar u ook op moet letten!

*Ontwerp

Er zijn verschillende headsets of, je kunt zeggen, oorschelpontwerpen op de markt om uit te kiezen. Hier zijn er een aantal:

 • Over het oor
 • Op het oor
 • In het oor
 • Gesloten / open achterkant

De meeste gamers kiezen voor de over-ear-koptelefoon voor het beste comfort, omdat ze de neiging hebben je hele oren te bedekken en het beste comfort en de beste audio-ervaringen bieden. U kunt hoe dan ook kiezen welke het beste bij u past!

* Audiotype

Hier is een ander omstreden onderwerp, maar zover zullen we niet komen om daarover te debatteren. De meeste gaming-headsets zijn er in twee verschillende audiotypes: stereogeluid en surroundgeluid. Nu moet u beslissen welke het beste voor u is. Als je een competitieve speler bent die graag schietspellen speelt, zou je ongetwijfeld dol zijn op de kwaliteit van surround sound-headsets. Anders dan dat, kan stereo uitstekend geschikt zijn voor allround prestaties.

* Connectiviteitstype

We hebben er net over gedebatteerd, nietwaar? Dus laten we dit deel overslaan!

*Comfort

Comfort is ongetwijfeld een van de meest cruciale factoren om op te letten, omdat het je hele ervaring ernstig kan verpesten. De meeste gamers van over de hele wereld gamen non-stop zonder een enkele pauze en een headset met zacht comfort kan je niet de hele tijd een uitstekende ervaring bieden.

Dus als je urenlang van games wilt genieten zonder een enkele onderbreking, kijk dan welk type materiaal wordt gebruikt om comfort te bieden, en het is geschikt voor jou of niet.

*Microfoon

Gamen is leuk, maar je kunt je spelplezier verdubbelen als je je favoriete games met je vrienden speelt. Maar is het mogelijk zonder een goede microfoon? Ik denk het niet! Kijk dus ook naar de microfoonkwaliteit en de functies zoals ruisonderdrukking en Omni-direction. Deze functies helpen je bij het gamen in het dagelijkse leven en maken het gemakkelijker om in contact te komen met je vrienden.

* In-line bediening

Het is een gedoe om op de vensterknop te drukken en het volume van de volumebalk te verlagen / verhogen. Het kan ook nederlagen veroorzaken door afleiding. Hier komen de in-line bedieningselementen binnen en maken het de gebruikers een beetje gemakkelijker. U kunt rechtstreeks de in-line bedieningselementen gebruiken en de microfoon in- / uitschakelen, het volume verlagen / verhogen volgens uw voorkeuren. Vergeet dus niet te controleren of uw headset de in-line bediening heeft of niet.

Eindoordeel

Dit is dus hoe een professionele gamer zijn perfecte gamingheadset kiest. Alles hangt niet af van connectiviteit, er zijn veel andere dingen om op te vertrouwen, en bijna allemaal worden hierboven vermeld. Dus vergeet na het checken van het connectiviteitstype niet alle cruciale dingen te bekijken, zodat u de beste gamingheadset voor professioneel gebruik kunt krijgen!


Nu zijn hier enkele bedrade en draadloze headsets die u zou moeten kopen voor gaming.

Draadloze koptelefoon

Sennheiser HD 450BT

 • 30 uur batterijduur.
 • uitstekende duurzaamheid.
 • Actieve ruisonderdrukking voor ononderbroken luisterplezier
 • USB-C snel opladen.
 • Bluetooth 5.0-technologie voor moeiteloos betrouwbare connectiviteit.

Bedrade hoofdtelefoon

JBL Quantum 100

 • 40 mm dynamische drivers.
 • Lichtgewicht en duurzame hoofdband.
 • Compatibel met Windows Sonic Spatial Sound ingebouwd in Windows 10 pc- en Xbox One-consoles.
 • 1 jaar fabrieksgarantie

Lees ook,

CreditSource link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Audiograbber
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0